"Стукають у двері та виписують талони": Киян тероризують шахраї під виглядом працівників ЖЕКу

Користувачі відзначають, що це не поодинокий випадок і що "ходоків" помітили ще в деяких будинках.

Фото: UkrMedia.Киян попереджають про шахраїв, які ходять по квартирах під виглядом працівників ЖЕКів. Про це повідомила киянка Надія Плітчук в паблік "Мій Відрадний" у Фейсбук, передають Патріоти України.

"Хто в курсі, що за талони виписують два кадри, на зразок від ЖЕКу? Тільки, що двоє постукали в двері, хотіли виписати якийсь талон, показали у вічко. Попросила кинути в поштову скриньку, сказали, що вони виписують, а не кидають. Були з папкою, обходили всі квартири", - пише Надія.
У той же час в коментарях до запису користувачі відзначають, що це не поодинокий випадок і що "ходоків" помітили ще в деяких будинках.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...