Суд засекретив вирок "тітушководу" Крисіну, якого підозрюють у вбивстві Веремія

Шевченківський райсуд Києва обмежив публічний доступ до вироку Юрію Крисіну за причетність до вбивства журналіста газети "Вісті".

Фото: Радіо Свобода.Вирок Шевченківського районного суду Києва до 4 років позбавлення волі умовно керівника групи "тітушок" Юрія Крисіна за причетність до вбивства журналіста газети "Вісті" В'ячеслава Веремія засекречений. Ця інформація оприлюднена в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України з посиланням на Українські Новини.

Зазначено, що текст вироку в справі №761/23886/ 14-до був розміщений у реєстрі 26 грудня. При цьому текст судового рішення закритий для загального доступу.

"Інформація заборонена для публікації відповідно до закону України "Про доступ до судових рішень" (п. 4 ст. 7)", - сказано у написі.

Відповідно до цього пункту зазначеного закону, можуть бути закриті в судових рішеннях відомості, які містять інформацію, для забезпечення захисту якої розгляд справи або здійснення окремих процесуальних дій відбувалися в закритому судовому засіданні.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...