"Судове рішення вартістю 500 мільйонів гривень": Дружина екс-партнера Коломойського відсудила в ПриватБанку солідну суму

Варто зазначити, що вимоги Олени Боголюбової суд задовільнив лише частково.

Фото: 112 Канал.Жовтневий райсуд Дніпра своїм рішенням від 05 вересня 2017 року по справі частково задовольнив позов Олени Боголюбової до ПриватБанку – розірвав кілька депозитних договорів, укладених позивачем і відповідачем в 2014-2016 роках, і стягнув з ПриватБанку на користь Олени Боголюбової 15,7 млн доларів, 1,8 млн євро і 30,4 млн грн. Сам текст рішення райсуду засекречений, – повідомляють Патріоти України з посиланням на Finbalance.

Згідно з судовими матеріалами, за даними Боголюбової, 22 грудня 2016 її кошти на рахунках у ПриватБанку були списані (про що їй стало відомо з системи Приват24), хоча вона не надавала відповідних вказівок.

Раніше екс-співвласник ПриватБанку Геннадій Боголюбов публічно розповідав, що в ході націоналізації Приватбанку були списані (примусово конвертовані в акції банку), в т.ч. вклади його колишньої дружини, з якою він розлучився 11 років тому.

Нагадаємо, Київський апеляційний адміністративний суд 6 листопада зобов’язав Приватбанк повернути сім’ї Суркісів 1,05 млрд гривень, 266,2 тис. доларів і 7,8 тис. євро.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...