"Сусідська гостинність": У Білорусі затримали ще трьох громадян України

Білоруські прикордонники зазначають, що українці незаконно перетнули кордон.
Фото: ІНФОРМАТОР.У понеділок, 20 листопада, білоруські прикордонники затримали трьох українців. Про це повідомили в Державному прикордонному комітеті Білорусі, передають Патріоти України.

"У Столинському районі затримано трьох громадян України. 20 листопада в районі населеного пункту села прикордонники затримали трьох порушників кордону. Двоє чоловіків і жінка виявилися громадянами України. Іноземці навмисне незаконно вирушили до Білорусі за ягодами", - сказано в повідомленні.

Серед затриманих були і ті, хто раніше притягувався за подібне правопорушення. Деяким із них заборонено в'їжджати до Білорусі протягом 5 років.

За цим фактом відносно одного з порушників розпочато перевірку відповідно до кримінально-процесуального законодавства.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...