Свавілля викладацької мафії у школах: На Хмельниччині батьки учнів оголосили голодування (фото)

Дітей змушують посеред навчального року міняти школу, а батьки вимагають залишити їх в старій школі.

Фото: Politeka.У Хмельницькій області в Лозичанській загальноосвітній школі батьки та учні готові розпочати голодування. Батьки вимагають від місцевих органів влади, щоб діти закінчили навчальний рік в стінах своєї школи. Рішення про голодування навіть зареєстрували відповідний в сільській раді, передають Патріоти України з посиланням на "День за днем".

Відзначається, що в серпні 2017 року Шепетівський суд виніс рішення на користь позову, який направили батьки учнів Лозичанської школи в Судилківську сільську раду. Діти змогли з 1 вересня розпочати навчальний процес в стінах рідної школи.

Але Судилківську сільську раду таке рішення суду не задовольнило, і вони подали позовну заяву до Вінницького апеляційного суду. Вінницький апеляційний суд скасував попередню постанову і прийняв рішення про те, що учнів Лозічанской школи переведуть в опорну Судилківську школу з 1 січня 2018 року.

Батьки розповідають, що дітям незручно посеред навчального року міняти школу, і вимагають залишити їх в старій школі.

Батьки писали звернення по всіх інстанціях, зверталися вони і до місцевих депутатів. На сесії почалася суперечка між народними обранцями і представниками громади, але ніякого рішення з цього питання на засіданні не винесли.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...