Свідки SpaceX: У Путіна розповіли про небезпечну секту

Російський пропагандист "виявив" групу росіян, які нібито зводять в культ особистість американського інженера і підприємця Ілона Маска.

Фото: УНІАН.У Росії знайшли "секту", яка нібито зводить в культ особистість американського інженера і підприємця Ілона Маска. Про це йдеться в статті журналіста пропагандистського російського інформагентства РІА Новини Віктора Мараховського, передають Патріоти України.

Так, коментуючи історію з невдалим запуском американського супутника Zuma, який здійснювала компанія SpaceX Ілона Маска, журналіст обурився, що при цьому багато громадян РФ продовжують вважати американську космічну програму зразковою, а російську - ні.

"І це я ще не цитую представників досить великої секти так званих маскофілов, для яких головним критерієм прихильності прогресу є поклоніння фігурі Ілона Маска. Ці зовсім позбавлені будь-якої критичності... Ці ж люди, до речі, є і основними захопленими читачами і розповсюджувачами новин про неприємності вітчизняної космічної галузі. Не стільки тому, що вони бажають їй зла, скільки тому, що на тлі російських неприємностей візіонерство і геній Маска виглядають ще сліпучими", - зазначив Мараховський.

Журналіст вважає, що голови сотень тисяч або навіть мільйонів росіян заповнює "релігійна по суті і глибоко пропагандистська картина світу", коли вони вважають, що космічні програми США краще російських, і що в Штатах конкурують, а в РФ - тільки "пиляють".


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...