"Свинство по-російськи": Після матчу Росія-Аргентина глядачів не випускали зі стадіону через Мєдвєдєва (фото)

Очевидець зазначив, що це не заходи безпеки, а знущання над уболівальниками.

Фото: Футбол 24.Глядачів матчу Росія - Аргентина більше 40 хвилин не випускали з верхніх ярусів через безпечний вихід прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва. Про це в своєму Instagram написав одіозний російський телекоментатор Дмитро Губернієв, назвавши таку ситуацію ганьбою, передають Патріоти України.

"Свинство по-російськи при виході з трибун після матчів триває. Ми так будемо робити і на чемпіонаті світу? Сором! Це не заходи безпеки, а знущання над уболівальниками. Страшний холод, діти плачуть, мами і тата зігрівають дітей своїм одягом. Ніде в світі такого немає!", - заявив Губернієв.

Вывод такой!!!Инспекция посла ЧМ 2018 от Москвы удалась!!! Свинство по-русски при выходе с трибун после матчей продолжается!!!!!!Верхний ярус с женщинами и детьми,их много на футболе ,не выпускают уже добрых полчаса!!! Мы также будем делать и на чемпионате мира???? Позорище !!!! Это не меры безопасности ,а издевательство над болельщиками!!!Жуткий холод!!!Дети плачут!!! Мамы и папы согревают детей своей одеждой!!! Нигде в мире такого нет!!! Да здравствует организация матча Россия-Аргентина!!! Репетиция удалась!!! Все для людей!!!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...