Сирія, Сомалі та ...Росія: МЗС України внесло РФ до списку країну, до яких краще не їхати

Українців застерігають від поїздок до п’яти країн, де дипломатичні консульства нашої держави будуть обмежені у наданні допомоги за потреби.

Фото: rutraveller.ru.Міністерство закордонних справ України застерігає українців від поїздок до п’яти країни, де дипломатичні консульства нашої держави будуть обмежені у наданні допомоги за потреби. У перелік потрапили Лівія, Сирія, Ємен, Сомалі, Росія. Його опублікував державний секретар Міністерства закордонних справ Андрій Заяць на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

"Наші консули там дуже обмежені у можливостях допомогти, хоч і роблять неможливе", – написав дипломат.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...