"Сижу на ступенечках": У російському аеропорту образили шансоньє, який облюбував окупований Крим (відео)

За словами Шуфутинського, деякі пасажири бізнес-лаунджа навіть пропонували йому поступитися своїм місцем, але тільки за спільну фотографію.
Фото: ИТАР-ТАСС.Російському шансоньє Михайлу Шуфутинському, потрапив у скандал з гастролями в Криму, не знайшлося місця в бізнес-лаундж нового аеропорту в Ростові-на-Дону. Обурений співак чекав свого рейсу на сходинках, передають Патріоти України з посиланням на "Рідус".
Як зазначає джерело, засмучений Шуфутинський, сидячи на сходах аеропорту, записав відеозвернення, в якому поскаржився на "шикарний бізнес-лаундж" нового аеропорту.
"Ось новий аеропорт Ростова-на-Дону. "Платов". Шикарний. Бізнес-лаундж. Сидіти ніде. І мені місця не знайшлося - сиджу на сходинках", - повідомив шанувальникам виконавець.
За словами шансоньє, деякі пасажири бізнес-лаунджа навіть пропонували йому поступитися своїм місцем, але тільки за спільну фотографію. При цьому Шуфутинський зізнався, що так і не зрозумів, жартома це було йому запропоновано або всерйоз.
Пізніше співак все ж передумав обурюватися і в бесіді з журналістами припустив, що адміністрація аеропорту просто помилилася.

"Дуже хороший аеропорт. Напевно, якось не розрахували", - заявив він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...