Такого катаклізму Одеса не бачила вже 30 років (відео)

На Одещині пориви вітру досягають 30 м/с, а синоптики вже порівнюють стиїхію з катаклізмом 1975 року.

Скріншот."Синоптики вже назвали стихію 18 січня суворішою тієї, що накрила Одесу в 2000. Її порівнюють з катаклізмом 1975 року. Звичайно, в Одеській області з року в рік випадає чимало снігу. Але зараз не в опадах справа", - про це повідомив на своїй сторінці в Fасеbооk голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов, передають Патріоти України.

"Ветер 18 января в порыве достигал 30 м/с!!! Это в два раза больше критической скорости ветра для посадки самолета. При таком ветре здоровому человеку трудно идти и дышать. И именно при таком ветре ломаются столбы и падают опоры линий электропередач.

Опора — это не просто провод. Это железная или железобетонная вышка, соединяющая линии электропередач. И если из-за ветра в регионе ломается десяток опор — это уже большая проблема.

Вечером 18 января ветер повалил более 1000!!! опор воздушных линий электропередач. Это около 600 обесточенных населенных пунктов. Понятно, что для каждого важно, чтобы свет появился именно в его доме. Потому что свое всегда болит больше соседского.

Сейчас нам остается подключить 198 населенных пунктов. На местах постоянно работают люди. Некоторые из них — уже третьи сутки подряд без отдыха. Бригады работают в усиленном режиме, чтобы тепло и свет как можно скорее появились в каждом доме".



Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...