"Такой дурости, как сейчас, не было даже при самых идиотах советских", - легенда російського року про сучасну Росію

Лідер групи «Акваріум» Борис Гребенщиков вважає нинішню ситуацію в Росії набагато гіршою, ніж в роки СРСР.

Фото: Российская газета.Музикант, лідер групи «Акваріум» Борис Грєбєнщіков вважає нинішню ситуацію в Росії набагато гіршою, ніж у роки СРСР. Як передає кореспондент «Росбалта», на прес-конференції в музеї «Ерарта» у музиканта запитали, чи вважає він, що країна повертається назад в Радянський Союз, повідомляють Патріоти України.

По его словам, ситуация значительно глубже и хуже. «Такой дурости, как сейчас, не было даже при самых идиотах советских. Мы достигли дна и стремительно движемся дальше», — сказал он. Также Гребенщиков ответил на вопрос о том, почему слушателям приходится растолковывать смысл его песен.

«Потому что думать не умеют. Зачем людям думать? Это занятие очень опасное. Большинство людей предпочитают не думать, и критиковать за это их я никак не решусь. Те, кто умеют думать, могут получить отдельное удовольствие», — заключил он.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...