"Тарантіно відпочиває": У мережі сміються над містифікацією смерті українського поета (фото)

На цей фейк вже встиг відреагувати і сам Полежака.

Фото: UAinfo.У ЗМІ з'явився фейк, що український поет Артем Полежака, якийвипадково випав із вікна, зробив це спеціально через те, що зневірився в Майдані. Таку новину опублікував портал whoswhos.org, яскраво приправивши історію вигаданими фактами, передають Патріоти України.

"Український поет Артем Полежака був прихильником Майдану і змін, які проводив у країні Петро Порошенко. Він вірив, що Незалежна рухається прямо в Європу, а війна з Донбасом - необхідність", - написано в повідомленні цього "ЗМІ".

Також описується поїздка Полежаки в Харків до батьків.

"Напередодні йому довелося залишити всі справи в Харкові і поїхати до батьків. Подзвонила мати, плакала, казала, що приходили п'яні ЗСУвці, забрали всіх курей, образили батька, після чого пенсіонер хотів накласти на себе руки", - пише whoswhos.org.

На цей фейк вже встиг відреагувати і сам Полежака.

"Нудно ви живете, я вам скажу..." - написав поет на своїй сторінці у Facebook.

Вигадка "ЗМІ" також потішила інших користувачів мережі.

"Я тепер зрозуміла, про що ти говорив. Кур таки вкрали?" - посміялася Поліна Іванова.

"Більше так не робіть", "Полежака вміє веселитися", "Сюжет для вірша", "Відомий авторитетний ресурс пише", "І розп'ятого хлопчика не бачив?" "П - популярність", "Тарантіно відпочиває", - пишуть інші коментатори.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...