Те про, що бояться казати родичі загиблих: Знайомий загиблого найманця розповів як вивозили вбитого росіянина з Сирії

Солдат підірвався в Сирії на фугасі.

Фото: fttc.com.ua.Родичі жителя РФ Антона Добригіна, який загинув в Сирії, самостійно вивозили його тіло на батьківщину. Про це повідомив знайомий Добригіна, передають Патріоти України з посиланням на TagilCity.ru.

«У мене на роботі дядько поховав племінника, який підірвався на фугасі. Його батьки за свій рахунок тіло забирали, щоб поховати», - сказав чоловік.

При цьому інший знайомий Добригіна розповів, що його тіло доставляли спецбортом. Він додав, що Добригін «не був у регулярних військах».

Група незалежних розслідувачів Conflict Intelligence Team в кінці жовтня повідомила, що Добригін підірвався в Сирії на фугасі. Він мав позивні «Чек» і «Чек Кель». За інформацією CIT, раніше Добригін служив в армії, але «був звільнений за крадіжку».
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...