Тема на майбутнє: Волкер розповів, коли Росія компенсує Україні збитки за війну

Спецпредставник США зауважив, що про відшкодування Росією збитків, які вона завдала Україні анексією Криму й окупацією Донбасу, доцільно буде говорити після відновлення миру на українських територіях.

Фото: Голос Америки.Про відшкодування Росією збитків, які вона завдала Україні анексією Криму й окупацією Донбасу, доцільно буде говорити після відновлення миру на українських територіях. Про це в інтерв'ю у програмі "Завтра" на телеканалі "112 Україна" заявив спецпредставник США Курт Волкер, передають Патріоти України.

"Думаю, найважливіше - переконатися, що з'явився мир, безпека і нормальне життя для людей, які там живуть. І що гуманітарної трагедії, яка там утворилася, більше немає. Що український суверенітет і територіальна цілісність відновлена. Після цього можемо подбати про відновлення, реконструкції", - сказав він. Волкер зазначив, що відшкодування збитків є "темою на майбутнє", а зараз "треба зупинити конфлікт і подбати про людей".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...