Терорист із "ДНР" пограбував помешкання жінки та "на прощання" вистрілив у неї

Постраждала отримала важке вогнепальне поранення, а її будинку й особистому майну бойовики завдали значної шкоди.

Фото: Преса України.На окупованих територіях Донбасу бойовик пограбував жінку і вистрілив в неї. Як повідомило Головне управління розвідки Міноборони України, на території “ДНР” все частіше трапляються випадки злочинів, скоєних особовим складом проти цивільного населення, передають Патріоти України.

Зокрема, за даними відомства, 11 січня бойовик однієї з частин т.зв. “ДНР” при спробі пограбування будинку цивільної особи застосував вогнепальну зброю. “В результаті важке вогнепальне поранення отримала місцева мешканка, її приміщенню і особистому майну завдано значної шкоди”, – розповіли в розвідці.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...