Терористи з "ДНР" влаштували масову мобілізацію: Місцеві не приховують обурення (фото)

Соціальні мережі та вулиці міст переповнені оголошеннями про черговий набір до лав "армії ДНР", місцеві жителі вкрай незадоволені такими діями терористів.

Фото: vesti-ua.net.Після чергових втрат серед бойовиків у самопроголошеній "ДНР" розпочалась нова хвиля мобілізації. Соціальні мережі та вулиці міст переповнені оголошеннями про черговий набір до лав "армії ДНР", передають Патріоти України.

Ці листівки були надіслані з Тельманового та Комсомольська, де дислокується штаб "Першої Словянської бригади".

Від 16 січня місцевим жителям почали надходити повістки до "військкоматів". Це фото надіслали зі Сніжного.

Цього разу під мобілізацію до лав незаконних збройних формувань, згідно з оголошеннями, підпадають особи від 16 до 55 років, студенти стаціонарної форми навчання і навіть особи, яким за релігійними переконаннями заборонено брати до рук зброю.

Своєю чергою, соціальні мережі переповнені повідомленнями про невдоволення діями ватажків терористів. Ось що пишуть у соцмережах місцеві мешканці на непідконтрольній Україні території.

Натомість у керівництві "ДНР", аби заспокоїти раптове невдоволення, вже оприлюднили заяву, що нібито жодної мобілізації в "республіці" немає, а повістки розсилаються для контрольного оповіщення.

"Розсилаються для контрольного оповіщення. Це штатна планова процедура, мобілізації в "республіці" немає. Уточнюються документи військового обліку, стан здоров'я громадян", - повідомив "військовий комісар ДНР" Олександр Мальковський.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...