Тягнули на капоті та намагалися скинути на великій швидкості: Киянин показав своїх кривдників та попросив про допомогу (фото)

Чоловік звернувся до всіх небайдужих з проханням максимально поширити його пост і "не дати цій справі стихнути".

Фото: Instagram.Студент Ярослав опублікував дані про двох чоловіків, які недавно побили його в Києві і протягли на капоті. Знімки він виклав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.""Людей", які на мене напали, я знайшов у Facebook та Instagram. Їхні імена Геворг Погосян і Левон Джанов. Знайомств і грошей у них досить, щоб впливати на хід цієї справи, як їм заманеться", - написав він.

Ярослав уточнив, що справа стоїть, слідство нічого не робить.

"Зате сторона тих людей, які вчинили замах на вбивство (а саме так з юридичної точки зору слід розцінювати те, що водій свідомо робив зигзаги на дорозі і намагався мене скинути з капота на швидкості понад 100 км/год), вже намагаються втекти від відповідальності, а саме почали фабрикувати справу проти мене", - наголосив він.

Він звернувся до всіх небайдужих з проханням максимально поширити його пост і "не дати цій справі стихнути".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...