"Это просто праздник какой-то": Конопля додасть настрою сумчанам та вирішить всі їхні проблеми (відео)

Глухавські селекціонери першими в світі в 2009 році створили сорти конопель, які абсолютно не містять наркотичних речовин.

Фото: ЦКН.Влада міста Глухів розповіла, як у місті мають намір скористатися коноплею для вирішення проблеми зайнятості. Йдеться про колишній комбінат харчових продуктів в Глухові, де почнеться масове виробництво масла з льону і конопель, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

«Реконструкція майже повністю зруйнованої будівлі комбінату вже розпочата», - повідомили в міській раді Глухова.
При цьому чиновники висловлюють надію, що початок виробництва конопляного і льняного масел в Глухові призведе до створення нових робочих місць для жителів міста.
Варто відзначити, що саме в Глухові є Інститут луб'яних культур Національної академії аграрних наук України. Селекціонери Дослідної станції луб'яних культур першими в світі в 2009 році створили сорти конопель, які абсолютно не містять наркотичних речовин.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...