"Той випадок, коли краще було мовчати": Мер Львова гучно зганьбився коментарем про футбол (фото)

Садовий попросив львівських уболівальників "підтримати футболістів "Вереса", щоб була "перемога", упустивши той факт, що зустріч 9 грудня пройде саме проти "Карпат".

Фото: ukr.media.Мер Львова Андрій Садовий знявся у ролику на підтримку футбольного клубу "Верес", який тимчасово грає у цьому місті. Кліп на своєму каналі в Youtube виклала прес-служба рівненської команди, передають Патріоти України.

Садовий попросив львівських уболівальників "підтримати футболістів "Вереса", щоб була перемога", упустивши той факт, що зустріч 9 грудня пройде саме проти "Карпат".

Таким чином чиновник закликав усіх жителів свого міста вболівати проти їхньої улюбленої команди в принциповому західноукраїнському дербі, яке в першому колі закінчилося антирекордним розгромом в історії "Карпат" - 1:6.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...