"Топ-чиновники та мільярдні розкрадання": Омеляну в НАБУ розповіли, хто у владі краде і скільки

Він наголосив, що розслідування стосуються зловживань в рамках інфраструктури України.
Фото: РБК-Україна.Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що в НАБУ знаходиться приблизно 5 кримінальних розслідувань, що стосуються топ-чиновників міністерства і мільярдних розкрадань. Про це він повідомив на брифінгу, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Він наголосив, що розслідування стосуються зловживань в рамках інфраструктури України.

"За моєю інформацією, в НАБУ знаходиться близько п'яти кримінальних розслідувань про зловживання в рамках інфраструктури України. Це стосується топ-чиновників і мільярдних розкрадань. Сподіваюся, це в гривнях, а не в доларах. Багато з них були ініційовані саме з нашої подачі і на базі наших матеріалів, тому що ми співпрацюємо з НАБУ з моменту їх створення", - розповів Омелян.

Також міністр зазначив, що готовий до співпраці з НАБУ в розслідуванні щодо нього за підозрою в незаконному збагаченні.

"Сподіваюся, що ми також зможемо спільно з НАБУ, завершивши цю справу, сказати, що всі підозри або які-небудь припущення зняті. У нас є дискусія щодо мого перебування в будинку, який я орендую, починаючи з 2017 року. Я абсолютно відкритий для співпраці, готовий передати всі матеріали і не бачу ніяких перешкод коментувати будь-які події, які відбувались в моєму житті", - сказав Омелян.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ветеран СЗР назвав країни, які можуть допомогти Росії напасти на сусідів у Європі

субота, 27 квітень 2024, 17:44

Союзники України на третій рік війни почали розуміти, що Росія становить для них загрозу. І допомога США на $61 млрд вказує на те, що червоні лінії для Заходу поступово стираються, а це грає на користь Україні. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів ве...

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...