Традиційний маскарад директора одеського зоопарку: Чоловік розвеселив мережу новорічним кліпом (відео)

Бєляков з'являється в образі білого пса, вітаючи всіх з новим роком, висловивши найкращі побажання.
Фото: РБК-Україна.Директор одеського зоопарку Ігор Бєляков привітав відвідувачів з наступаючим 2018 роком веселим відеокліпом, в якому він виконав пісню в костюмі собаки. Відео було опубліковано на сайті YouTube, передають Патріоти України.

У новому відео Бєляков з'являється в образі білого пса, вітаючи всіх з новим роком, висловивши найкращі побажання.

Також директор зоопарку в своїй пісні пояснив, чому наступний рік буде більш успішним, ніж попередній.

Дане привітання є для директора одеського зоопарку традиційним. У минулому році Бєляков співав пісню в костюмі півня, а до цього в образі мавпи і зі зв'язкою бананів. Також Ігор Бєляков переодягався в козла.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...