"Трагічна ДТП в Миколаєві": Батьки першокласника, якого на смерть збив "ЗіЛ", просять суд не відправляти винного водія до в'язниці (відео)

Бабуся загиблого школяра вважає, що враховувати позицію батьків, які після трагедії практично весь час знаходяться на заспокійливих, буде несправедливим.

Фото: Новости N.У Миколаєві розпочався резонансний процес над водієм вантажівки «ЗіЛ», який збив на смерть шестирічну дитину, що поверталася зі школи. Інцидент трапився 13 вересня у дворі будинку на проспекті Героїв Сталінграду. Після скоєння ДТП за зверненням поліції Центральний суд Миколаєва відправив водія під варту. У цьому ж суді відбулося перше, і, за всіма ознаками, останнє засідання суду, перед винесенням вироку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Миколаївське видання «Новини-N».

Адвокат, що представляє інтереси потерпілої сторони - матері і батька загиблої дитини, - озвучив вимоги цивільного позову, згідно до яких заподіяну обвинуваченим збиток оцінили в 522 388 гривень, з яких 22 388 гривень становить матеріальна шкода, а 500 тисяч - моральна. Остаточна сума збитку визначиться на розсуд суду. Підсудний повністю визнав свою провину, проте повідомив, що сума в 500 тисяч для його родини є непідйомною.

З огляду на факт визнання підсудним своєї провини, а також те, що обставини події сторонами процесу не оспорювалися, суд вирішив розглядати справу в скороченому порядку.
Прокурор просив для підсудного покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з подальшим позбавленням права керувати транспортним засобом на три роки.
Несподівано в ході дебатів батьки загиблої дитини попросили суд не позбавляти підсудного волі, завивши, що дитину їм вже не повернути, а від того, що водія посадять, їм краще не буде.
Правда, бабуся першокласника з позицією дочки і зятя не згодна. Вона вважає, що враховувати позицію батьків, які після трагедії практично весь час знаходяться на заспокійливих, буде несправедливим.
Вислухавши думки сторін, суддя Сергій Чернієнко пішов до нарадчої кімнати.
Остаточне рішення у справі оголосять на наступному засіданні.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...