"Треба вчити барабанів таких!": Мешканці Києва провчили горе-паркувальника (фото, відео)

Думки користувачів мережі стосовно цього інциденту розділились.

Фото: РБК-Україна.У мережі з'явилося відео, як перехожі влаштували самосуд на героєм паркування, який 21 листопада заблокував проїзд громадського транспорту. Про це повідомляється на сторінці спільноти "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Пам'ятаєте, один придурок припаркував свій BMW, (н. з. АА0210ЕЦ) на Лук'янівці так, що створив надзвичайний пробка і зокрема заблокував 1 автобус і 7 трамваїв? Як виявилося, водій просто пішов в супермаркет. Так от, коли людям набридло чекати поліцію - вони влаштували невеликий самосуд. Чи підтримуєте такі дії? На жаль, при пересиланні відео - звук зник", - сказанов повідомленні під відео.

Користувачі соцмереж розділилися в обговоренні, потрібно було застосовувати силу до чоловіка в цьому випадку. "Правильно. Треба вчити барабанів таких", - вважає Віталій Анатолійович.

"Який кошмар! І це центр Європи,столиця України? Люди, що ж ви робите?Як можна бити чоловіка тільки за те що він неправильно припаркувався? А люди просто стадо баранів. Ніхто навіть не заступився за людини до приїзду поліції! Як по мені, так водій повинен написати заяву за побиття і хуліганство", - висловила іншу точку зору Яна Кравченко.

"Теоретично я Вас розумію, але просидівши на спеці під 40 в трамваї більш півгодини - сама готова прибити. Просто влада і поліція не виконують своїх функцій. Через 5 хвилин повинен бути евакуатор і машина на штрафмайданчику і крім звичайного штрафу - за рахунок простий муніципального транспорту - так тисяч на 50. І все у порядку", - заперечила Анна Сопова.

"Замість биття жінок та пенсіонерів при кришування незаконної забудови поліція повинна виконувати свої обов'язки. Тоді і самосуду не буде. Оскільки поліцією у Києві керують Донецькі колабораціоністи і представники самого корумпованого територіального угрупповання колишньої міліції, то сподіватися громаді на спокій і дотримання закону - зайве. З бруду гарну цукерку не зробиш", - написала Ірина Гайдукова.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20