"Тримаємо під контролем всі підступи з моря": Прикордонники прокатали Гаранта на бойовому катері (відео)

Порошенко відзначив, що за останні роки вдалося значно покращити технічне забезпечення морської оборони.

Фото: ТСН.Президент України Петро Порошенко відвідав Маріупольський загін морської охорони. Відео з візиту, на якому президент ходить на катері морем разом з прикордонниками, опубліковане на сторінці голови держави у Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

"Морська охорона Держприкордонслужби та Військово-Морські Сили у своїй співпраці – єдина потужна сила, яка впевнено тримає під контролем всі підступи з моря. За останні роки вдалося значно покращити їхнє технічне забезпечення і ми продовжимо нарощувати цю міць", - написав Порошенко.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Висновки з Вашингтонських баталій для України - Костянтин Єлісєєв

неділя, 28 квітень 2024, 23:28

"Минулого тижня увесь світ і насамперед Україна стали свідками напруженої політичної інтриги у Палаті представників США щодо схвалення пакета військової допомоги Україні у розмірі понад 60 млрд доларів США. Добре, що рішення Палати представників стало ...

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...