"Тримають нас, як кіз, на поводці і тільки доять. Сиджу зі сльозами на очах і переживаю шок, біль за свою країну, свій народ", - Білоножко жорстко пройшовся по українській владі (відео)

Народний артист України розповів, яка влада потрібна нашій країні і від чого страждають люди.

Скріншот.Народний артист України Віталій Білоножко розповів, яка влада потрібна нашій країні і від чого страждають люди. Про це він повідомив в авторській програмі Дмитра Гордона на телеканалі "112", передають Патріоти України.

"Був би я месія, давно б зробив Україну процвітаючою, найкращою країною в Європі! Наздогнав би всіх, і не як Хрущов Америку, а по-справжньому – всі європейські країни. У нас же приголомшливий потенціал, все є: і таланти, і розум. Але біда в тому, що вибирати ми не вміємо, тому тримають нас, як кіз, на поводці і тільки доять. Нічого доброго в Україні не буде, поки до влади не прийдуть політики, які любитимуть Україну. Люди з покоління, якому зараз 30-40 років, не зіпсовані нічим", – сказав Білоножко.

Білоножко зізнався, що не вірить українським політикам. На питання, що він відчуває, коли бачить політиків по телевізору, артист сказав: "Сиджу зі сльозами на очах і переживаю шок, біль за свою країну, свій народ, який так нешанобливо до себе ставиться, не розуміє, кого вибирає і як боротися за свої права".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.