"Це має великий сенс" - психолог пояснила, що чекати після прес-конференції Путіна (відео)

За словами фахівця, закритість Путіна показує, що в голові президента РФ "щось накопичилося".

Фото: Вятский наблюдатель.Психотип президента Росії дає підстави припускати, що щорічна велика прес-конференція Володимира Путіна була організована для підготовки суспільства до певних дій найближчим часом. Про це в ефірі ObozTV заявила психолог Наталія Шестак, передають Патріоти України.

"Якщо він робить прес-конференцію, то це не просто так. Це має великий сенс. Тобто, після прес-конференції потрібно щось очікувати. Думаю, в близькій перспективі. Такого складу людина, якщо вона робить такі кроки, такі пояснення, такі заяви, то це щось накопичилося. Воно далі має виходити в якихось діях", - підкреслила вона.

За словами фахівця, закритість Путіна тільки підтверджує такі побоювання.

"У Володимира Володимировича очі цікавої конструкції, очі інтроверта. Це про те, що він більше збирає всередині, ніж виводить на поверхню. Те, що у нього всередині мало хто знає. Тому ми говоримо про це накопичення. Для того, щоб зробити певний крок, там дійсно всередині дуже багато думок, багато ідей. І те, що відбувається, відбувається не просто так. Треба щось очікувати", - підсумувала Шестак.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...