"Це не серйозно": Правоохоронцю не вдалося вручити Саакашвілі повістку на допит у СБУ (відео)

Працівника правоохоронного органу оточили прихильники політика і не давали наблизитися до Саакашвілі, поки той сідав в машину.

Фото: "Апостроф".Михаїлу Саакашвілі під Апеляційним судом спробували вручити повістку на допит в СБУ. Спроба виявилася невдалою, передає кореспондент "Страни", повідомляють Патріоти України.

Коли Міхо з групою прихильників виходив з будівлі суду, до нього підійшов чоловік, який показав посвідчення і намагався вручити повістку.
Оточуючим не було чутно, ким представився чоловік, а пізніше на камери це робити він відмовився, заявивши, що не зобов'язаний.
Міхо у відповідь почав кричати, що без адвокатів нічого не отримуватиме і вручати документ йому не мають права.
Тоді йому запропонували забрати повістку за адресою.
"Вам повинно бути соромно, ви служите злодіям і бандитам!", - відповів Міхо і почав йти від правоохоронця в сторону авто.
"Ну це не серйозно", - сказав у слід той.
Працівника правоохоронного органу оточили прихильники і не давали наблизитися до Саакашвілі, поки той сідав в машину.
"Чуєш, тобі сказано нормальним голосом, відчепися від людини, тебе ніхто не вручає. Нормальним людям не заважай. Не давайте йому пройти", - кричали прихильники опозиціонера.

Поки сторони сперечалися, хто кому перешкоджає, Міхо поїхав.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...