"Це таємна операція": Псевдоміністр Корнет розповів про "переворот" у "ЛНР"

Також фейковий міністр заперечив свою відставку з терористичного відомства.

Фото: NEWS-PROUA.В "міністерстві внутрішніх справ "ЛНР" стверджують, що вночі 21 листопада припинили діяльність "української диверсійної групи". Заява "міністра" Ігоря Корнета опубліковано на сайті фейкового відомства, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі силами "МВС" була припинена діяльність великої української розвідувально-диверсійної групи, яка намагалася проникнути на нашу територію для здійснення серії резонансних диверсійно-терористичних актів. Більшість диверсантів були затримані, але дрібні сили пішли від покарання. Тривають заходи з виявлення цих осіб і їхнього затримання. в цей час ситуація в республіці повністю контролюється силами правоохоронних структур", - сказав Корнет.

Він додав, що "МВС ЛНР" працює у штатному режимі, "особовий склад відомства продовжує виконувати свої обов'язки".

Також Корнет назвав інформацію про його відставку неправдивою.

"Останнім часом у результаті деструктивних дій низки посадових осіб посилилася критика правоохоронного відомства в засобах масової інформації. Зазначеними особами протягом тривалого часу голови "ЛНР" цілеспрямовано доводилися недостовірні факти про нібито причетність структури "МВС" до протиправної діяльності. Це обумовлено тим, що нами отримано беззаперечні докази причетності окремих високопоставлених осіб органів влади до злочинної діяльності на шкоду інтересам народу республіки", - заявив Корнет.

За його словами, в результаті реалізованих оператівнорозискних і слідчих заходів "отримані докази причетності директора ДТРК" ЛНР "Анастасії Шуркаєва до діяльності українських спецслужб".

"Встановлено причетність керівника "адміністрації голови "ЛНР" Ірини Тейцман, а також начальника "служби урядової безпеки МВС" ЛНР "Євгенія Селіверстова до інсценування в вересні 2016 р державного перевороту в "ЛНР". У результаті був убитий колишній прем'єр-міністр і мій бойовий товариш Ципкалов Генадій Миколайович", - заявив Корнет.

За словами "міністра", вночі він повідомив про це ватажкові луганських терористів Ігорю Плотницькому, який ухвалив рішення про порушення кримінальних справ у відношенні Шуркаева, Тейцман і Селіверстова, а також їхній арешт.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...