«Цей гральний заклад належить країні-агресору»: Активісти розгромили сепаратистську "контору" в Києві (фото)

Російський бізнес набирає обертів в Україні, всупереч санкціям РНБО.

Фото: politeka.net.6 листопада, активісти Національного Корпуси та Національного Дружин заблокували роботу центрального офісу лотерейного оператора «М.С.Л.», передають Патріоти України.

Як повідомляє наш кореспондент, активісти заклеїли двері приміщення стікерами з написами «Цей гральний заклад належить країні-агресору», а також залишили написи на стінах: «Шахраї геть» і «Криваві гроші».

У Національному корпусі відзначають, що «М.С.Л.» має близько 2 000 точок продажу, а грошовий оборот становить 240 млн грн в місяць. При цьому російський бізнес набирає обертів в Україні, всупереч санкціям РНБО.

Нагадаємо, навесні 2017 року президент України Петро Порошенко своїм указом ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

«У цьому списку, зокрема, під №96 фігурує лотерейний оператор «М.С.Л.» як юридична особа, яка «несе загрозу територіальній цілісності, національним інтересам України, а також сприяє діяльності терористичних організацій на окупованих територіях», – пояснили в Національному корпусі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.