"Ці тварі ходять по кістках наших загиблих захисників": На Дніпропетровщині вандали вчинили наругу над могилами бійців АТО (фото)

Волонтер показала облиті фарбою надгробки героїв.

Фото: Facebook.На Дніпропетровщині вандали забруднили фарбою пам'ятники на могилах бійців АТО. Про це повідомила волонтер Анна Третяк-Желіховська у Facebook, передають Патріоти України.

"Тільки вчора півміста провело в останню путь нашого побратима Андрійка Борисенка, як знову ці тварі ходять по кістках наших загиблих захисників... Сьогодні вранці виявили, що на центральному кладовищі міста на Алеї пам'яті полеглих хлопців вандали-сєпари замалювали балоном фарби портрети і інформацію на семи гранітних пам'ятниках бійців АТО", - написала Третяк-Желіховська.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...