Туристичне шахрайство: В українців виманюють гроші обіцянками про дешеві путівки в Карпати (відео)

Діють аферисти за певною схемою: вони розміщують на сайтах чужі фото котеджів, а телефон внизу пишуть свій.

Фото: oktv.ua.В Україні напередодні Різдвяних і Новорічних свят - активізувалися шахраї, які виманюють гроші, обіцяючи дешеві путівки в Карпати. Від інтернет-зловмисників страждають сотні людей. Вони перерахували гроші за місця в готелях, яких навіть не існує, повідомляється в сюжеті на телеканалі "Україна", передають Патріоти України.

Жінка Оксана постійно їздить відпочивати в Карпати. Захотілося їй подивитися снігові вершини і в цьому році. Вона придивилася милий будиночок, який коштував на сайті 1800 гривень на добу. Вона перерахувала гроші, але трохи захвилювалася, коли по телефону з нею спілкувалися трохи дивно. Як виявилося, внизу оголошення люди писали, що це шахрайка.

Діють аферисти за певною схемою: вони розміщують на сайтах чужі фото котеджів, а телефон внизу пишуть свій. Таким чином довірливі люди бронюють будиночки у зовсім інших людей, а не їх господарів. Від інтернет-шахраїв страждають не тільки туристи, а й власники будиночків. Одна з господинь житла повідомила, що знайшла фото своєї котеджа на одному з сайті безкоштовних оголошень. Інформація під знімком була абсолютно неправдива.

Менеджери з туризму попереджають людей про шахраїв і рекомендують перевіряти всі дані про житло.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...