"Ти не програв свій останній бій на землі, бо підеш у Воїнство Господнє": На Донбасі загинув снайпер 95-ї бригади ЗСУ (фото)

Молодший сержант Перепелиця Максим Олегович тільки 3 дні не дожив до свого двадцять сьомого дня народження.

Фото: Перша електронна газета.У мережі повідомили про загибель бійця роти снайперів 95-ї бригади високомобільних десантних військ України, молодшого сержанта Максима Перепелиці. Про це повідомив офіцер ЗСУ, учасник АТО, "кіборг" Валерій Логінов (Аскольд) і волонтер Назар Приходько на своїх сторінках в Facebook, передають Патріоти України.

"Максим Перепелиця - 26 років. Снайпер 95-ї бригади. Загинув на фронтах Національно-визвольної війни 25.11.2017. Світлий був хлопець - по очах видно. Ти не програв свій останній бій на землі, бо підеш у Воїнство Господнє, а твій вбивця смажитися в пеклі! Спочивай з миром, Герой! Вічна Слава Тобі", - написав Назар Приходько.

"25 листопада 2017 загинув молодший сержант Перепелиця Максим Олегович, який тільки 3 дні не дожив до свого двадцять сьомого дня народження (28.11.1990). Максим проходив службу за контрактом на посади снайпера роти снайперів 95-ї бригади високомобільних десантних військ України. Він загинув у бою біля одного з опорних пунктів селища Верхнеторецкое. Від себе особисто та від імені Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції висловлюємо щирі співчуття близьким і рідним Максима", - повідомив Валерій Логінов.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...