У Дніпрі посеред вулиці чоловіка вбили пострілом у голову (фото)

Особу загиблого правоохоронцями встановилена, але поки не розголошується.

Фото: Информатор.7 грудня близько 13.00 на житловому масиві Тополя у Дніпрі виявили тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями в голову. Поліцію викликали мешканці будинку на Запорізькому шосе, 68, які почули звуки пострілів. Вбивство сталося на Запорізькому шосе. Чоловікові кілька разів вистрілили в голову. Про це Інформатор повідомляє з місця подій, передають Патріоти України.

Тіло чоловіка лежало на внутрішньоквартальної дорозі в незвичайній позі.

«Ми прибули на місце практично відразу після того, як нам повідомили про подію. Побачили труп з вогнепальним пораненням в голову. Особа загиблого встановлена, але не розголошується», - розповів старший лейтенант поліції Михайло Горобцов.

За попередніми даними, чоловіка розстріляли з машини. Загиблому було 34 роки. Імовірно, причиною вбивства став конфлікт. На місці події перебував також брат загиблого. Чоловік перебував у шоці. За адресою працюють співробітники поліції і судмедексперти. Обставини події з'ясовуються. По Дніпру і області оголошено план «Сирена», зловмисників розшукують.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....