У Дніпрі розгромили офіс "Соціалістів" та залишили погрози (фото, відео)

Невідомі розбили вікна в партійному офісі, а на фасаді будівлі залишили попередження: "Смерть ворогам".

Фото: Інформатор.Невстановлені особи розгромили офіс політпартії "Соціалісти" на Мечникова, 1 у місті Дніпро. Також на фасаді будівлі активісти залишили попередження для членів партії, повідомляє місцеве видання Інформатор, передають Патріоти України.

У ніч з 12 на 13 січня, близько 01:30, невідомі розбили вікна в партійному офісі. Також на фасаді будівлі залишили попередження: "Смерть ворогам". В офісі спрацювала сигналізація, на місце події приїхала охорона, а члени партії викликали патруль поліції.

Заступник голови політичної партії "Соціалісти" Олег Юрашків розповів, що подібний інцидент за час існування організації стався вперше. Раніше певні особи намагалися зірвати акції "Соціалістів", проте ніхто не наважувався на більш агресивні заходи, зазначив він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...