У Дніпропетровській області попрощалися з двома бійцями, які загинули на Донбасі (відео)

В останню путь провели 24-річного командира бойової машини та 33-річного добровольця.

Фото: павлоград.dp.ua.У Дніпропетровській області проводили в останню путь двох бійців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади ЗСУ, які загинули в зоні АТО на Донбасі, передають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

У селі Веселе Павлоградського району відбулися похорони 24-річного командира бойової машини Михайла Каліхаліна. Боєць захищав країну на Донбасі з перших днів війни. Товариші по службі і знайомі згадують про нього як про доброго, веселого хлопця.

Повідомляється, що сержант Каліхалін загинув 19 листопада біля села Кам'янка Ясинуватського району Донецької області при виконанні військового обов'язку. У бійця залишилася мати і двоє братів.

9 грудня у селі Аули на алеї Героїв поховали ще одного загиблого на Донбасі українського захисника - 33-річного Андрія Павленка. Відомо, що Павленко уродженець Дніпра. У 2014 році добровольцем пішов на фронт, а після підписав контракт і служив у складі 25-ї бригади, носив позивний "Павлуха".Боєць загинув від кулі снайпера в районі Авдіївки 7 грудня. Боєць 25-ї бригади Артур Калінін розповів, що Павленко був хорошим воїном і міг командувати людьми, також його екіпаж був найкращим в зоні АТО в 2017 році.

З війни Павленко не дочекалися дружина і двоє дітей.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...