Фіни в шоці: Російське посольство здало котедж в оренду під будинок розпусти

За словами Кузнєцова, для вирішення проблеми Путін особисто зустрічався з президентом Фінляндії.

Фото: Еврейский мир.На початку першого президентського строку Володимира Путіна вибухнув скандал навколо російського посольства у Фінляндії, яке здавало в оренду котедж, а гроші посли РФ привласнювали собі. Про це в інтерв'ю виданню "ГОРДОН" розповів відомий російський адвокат Борис Кузнєцов, передають Патріоти України.

"Коли я востаннє зустрічався з Путіним? На початку 2000-х. Я тоді обслуговував МЗС, займався нерухомістю РФ за кордоном і зіткнувся із проблемою. Виявилося, що вся російська державна нерухомість за кордоном є на балансі місцевих консульств і посольств. Це ризиковано і незаконно, тому що консульства і посольства – це бюджетні установи, а будь-яка нерухомість – це питання, пов'язані з орендою та оподаткуванням", – пояснив Кузнєцов.

За словами адвоката, вирішення проблеми вимагало зустрічі з главою держави.

"Я написав записку президенту РФ, що треба вирішувати питання, тому що був випадок, коли у Фінляндії російське посольство здало в оренду свій котедж, а фіни відкрили в ньому будинок розпусти. Вибухнув великий скандал, а головне – гроші від оренди консули і посли розкладали по власних кишенях. За моєю пропозицією було створено державне унітарне підприємство "Госзагрансобственность", на баланс якого передали всю держнерухомість РФ за кордоном", – сказав Кузнєцов.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...