Забули закласти гроші до Держбюджету: У Кабінеті міністрів передумали підвищувати виплати військовим

У пояснювальній записці до документа сказано, що відповідно до закону про пенсійне забезпечення громадян, звільнених з військової служби, підвищення виплат військовим тягне за собою перерахунок пенсій.

Фото: Zik.Кабінет Міністрів відклав введення в дію постанови №704 від 30 серпня 2017 року, що передбачає збільшення грошового забезпечення військовослужбовців усіх силових структур до 1 січня 2019, замість раніше запланованого терміну з 1 січня 2018 року. Відповідну постанову прийнято на засіданні Кабміну в середу, передають Патріоти України з посиланням на "Українські Новини".

У пояснювальній записці до документа сказано, що відповідно до закону про пенсійне забезпечення громадян, звільнених з військової служби, підвищення грошового забезпечення військовослужбовців тягне за собою перерахунок пенсій.
У той же час постанова Кабміну №704 не визначає умови і розміри перерахунку пенсій для звільнених військовослужбовців.
За підрахунками Міністерства соціальної політики, для перерахунку пенсій для громадян, звільнених з військової служби, потрібно додатково передбачити в державному бюджеті на 2018 рік 35 млрд гривень.
Проект документа розроблено з метою визначення комплексного підходу до підвищення грошового забезпечення для військовослужбовців з визначенням умов та порядку перерахунку пенсій.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...