У Харкові невідомі підпалили прокурорський Lexus

Автомобіль Lexus LX 570 в електронній декларації прокурора записаний на його тещу.

Фото: mykharkiv.info.Сьогодні, 20 грудня, в Індустріальному районі міста, близько 16:00 за словами очевидців двоє невідомих підпалили автомобіль Lexus LX 570 і втекли у бік Московського проспекту. Про це MyKharkov.info повідомило своє джерело в патрульній поліції, передають Патріоти України.

На місці події працювала бригада ГСЧС. Також, внаслідок пожежі постраждали припарковані поруч автомобілі Mercedes і SKODA.
Автомобіль належить Станіславу Муратову, який є прокурором відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду в кримінальному провадженні прокуратури Харківської області.
До слова, дружина прокурора Муратова - Світлана Муратова є суддею Київського районного суду міста Харкова. У жовтні Світлана Муратова вибирала запобіжний захід Олені Зайцевої - підозрюваної в трагічному ДТП на вулиці Сумській 18 жовтня.
Варто відзначити, що автомобіль Lexus LX 570 в електронній декларації прокурора записаний на його тещу.

Як писали Патріоти України раніше, останнім часом випадки атаки на представників влади вкрай почастішали, що знайшло схвалення у більшої частини українців.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...