У коміка вихідний після корпоративів: Сергій Притула показав свою святкову домівку (фото)

Шоумен привітав усіх своїх фоловерів у соціальній мережі з новорічними святами і показав, як виглядає його будинок в святкові дні.

Фото: Facebook.Відомий комік і телеведучий показав свій особняк, прикрашений новорічними вогнями. Сергій Притула досить активний користувач соціальних мереж. Ні одна важлива подія не обходиться без його коментарів. Новий рік – не виняток. На честь свята, Сергій за традицією зробив пост на своїй сторінці у Facebook. Він привітав усіх своїх фоловерів з новорічними святами і показав, як виглядає його будинок в святкові дні, передають Патріоти України.

«Перший вихідний за місяць – це безцінне, котики! Гріюся біля вогню, фіксую повну готовність до Нового Року і підводжу підсумки старого. На добраніч! Нехай завтра у вас всіх буде вдалий день!», – зазначив Притула.

Телеведучий не залишив без уваги символ Нового року. Як ми бачимо, ялинка у Притули те що треба! Нарядна і дуже яскрава. На терасі біля Сергія також панує новорічна атмосфера. Численні вогники створюють неймовірне відчуття чарівності. Ну і, звичайно ж, який особняк без каміна? Мабуть, самий сімейний і теплий предмет інтер’єру.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.