У Костянтинівці вандали вкотре зруйнували пам'ятник героям АТО (фото)

Зловмисники повалили на землю дві плити зі зображенням прапора України та словами з гімну, а Герб України розбили і розкидали навколо.

Фото: ZI.Пам'ятний знак учасникам АТО в Костянтинівці зруйнували вандали. Як стало відомо журналістам, у ніч з 1 на 2 січня зловмисники повалили на землю дві плити зі зображенням прапора України та словами з гімну. А Герб України розбили і розкидали навколо того місця у сквері афганців, де в жовтні встановили цей монумент. Згодом небайдужі городяни зібрали осколки тризуба і поклали у спорожнілого постаменту, передають Патріоти України з посиланням на ZI.

Директор міського об'єднання парків і кінотеатрів Інна Ягмурова викликала на місце події поліцію. Правоохоронці зафіксували факт руйнування. Знають про інцидент і активісти Костянтинівки, за чиї кошти було встановлено пам'ятник і вже двічі реконструювався після руйнування.
- Нам вранці 2 січня повідомили про те, що пам'ятник знову зруйнували невідомі, - прокоментував подію керівник громадської організації «Костянтинівський центр учасників бойових дій і волонтерів АТО» Олександр Ткач. Саме ця організація стала ініціатором появи в Костянтинівці пам'ятного знака учасникам АТО. - Ми великі плити забрали на реконструкцію. Після знову встановимо їх на колишнє місце. Пам'ятного знаку все одно бути!
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.