У кращих традиціях СРСР: Уряд РФ виділить гроші на створення дитячого політичного каналу

Інформагентство ІТАР-ТАСС отримає субсидію для реалізації програми зомбування дітей.

Фото: smartnews.ru.Уряд Росії запропонував виділити російському інформагентство ІТАР-ТАСС субсидію на створення каналу суспільно-політичної спрямованості, орієнтованого на дітей. Гроші будуть перерозподілені з витрат, які плануються на вищу освіту, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

Пропозиція про виділення ФГУП "Інформаційне телеграфне агентство" (ІТАР-ТАСС) додаткових субсидій на 210 млн руб. міститься в опублікованих поправках до проекту бюджету на 2018-2020 роки, підготовлених урядом до другого читання документа. Фінансування розподілено на рівні частини - по 70 млн руб. щорічно.

Відповідно до опису, субсидії будуть спрямовані на "фінансове забезпечення створення та організаційно-технічний супровід спеціалізованого каналу суспільно-політичної спрямованості, орієнтованого на дітей у віці 8-16 років".

Як повідомив керівник департаменту корпоративних комунікацій ІТАР-ТАСС Дмитро Перцев, проект запустять у 2018 році, він буде реалізований "у координації" з Міністерством освіти й науки Росії. Під створенням "спеціалізованого каналу суспільно-політичної спрямованості" мається на увазі "дитяча [інформаційна] стрічка", пояснив Перцев. "[У 2018 році] буде створена спеціальна дитяча редакція. Її завдання - збір найцікавіших і важливих російських і світових новин для школярів", - зазначив він. За словами Перцева, для нового проекту планується "створення технологічної платформи".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...