У Кремлі вигадали, як заманювати туристів до окупованого Криму

Мова йде про оздоровчий туризм для малозабезпечених росіян.

Фото: Соцпортал.У Криму окупанти хочуть привернути хоч якихось туристів для відвідування півострова і тому придумали нову "ідею", як вирішити проблему розвитку туризму (точніше - його відсутність). Про це повідомляє видання meridian.in.ua, передають Патріоти України.

Повідомляється, що в РФ асоціація курортних міст працює над турами "для бідних". Мова йде про оздоровчий туризм для малозабезпечених росіян.

"На тестовий режим реалізації програми ми плануємо вийти до серпня 2018 року, щоб вже наступної осені вона запрацювала", — повідомив президент Асоціації курортних міст Анатолій Луцик.

В рамках проекту санаторії пропонують проживання з лікуванням за ціною від 1400 рублів на добу. Крим готовий запропонувати аналогічні умови, в тому числі для сімейних і дитячих груп.

"Наша оздоровниця зберегла всю інфраструктуру для дитячого відпочинку і лікування, тому пропонуємо включити в проект програми дитяче оздоровлення. Ще з радянських часів є статистика, що дитина, який провів 21 день в Криму, потім півроку не хворіє", — розповів на обговоренні проекту голова окупаційної адміністрації Євпаторії Андрій Філонов.

"Ми пропонуємо, щоб з жовтня по квітень роботодавці могли направляти своїх працівників на лікування зі стовідсотковою або частковою компенсацією витрат", — запропонував глава Сочі Анатолій Пахомов, додавши, що за основу можна взяти сезонну програму "Відкритий Південь", яка реалізується в Сочі.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...