У Кровосісі сьогодні ювілей: Як висміювали Миколу Яновича Азарова, ретроспектива (відео)

Фото: Антикор.Сьогодні, 17 грудня, політику і прем'єр-міністру України, який втік, Миколі Азарову виповнюється 70 років. Журналісти вирішили згадати, як сміялися над ювіляром актори студії "Квартал-95", передають 'Патріоти України.

"95 квартал" постійно приділяв увагу всім ляпам і приколам від Азарова, роблячи пародії на політика. Але особливий розквіт творчості гумористів щодо прем'єр-міністра припав на 2014 рік, коли прем'єр-міністр покинув Україну.

Найпопулярніші приколи від Азарова:

- В країні сформувався целий прошарок кровосісів бюджетних коштів, і тепер ми всіх цих упирів ліквідуємо.

ї- А разве вы не почувствовали что жить стало стабильней? Госкомстат говорит что снижаются цены. За май впервые за последние годы кризиса у нас увеличился на полтора процента товарооборот. А это значит, друзья мои, что жить стало веселее, жить стало лучше.

- Наверно, меня не радует, что наши попередники сидят, и, наверное, не надо устраивать соревнование, а кого мы больше посадим.

- Який порядок може бути в країні, коли у прем'єр-міністра несправний службовий автомобіль. Я поцікавился. А на чому ж вона пересувалась? Виявляється на особістій машині, хоча не в декларациі, не в полке зведних довідей Тимошенко не згадувала, що маєт особистий бронірований, броньований мерседес.

- Почему Украина не могла и не придумала сама свои айфоны и айпеды? Почему? Это что запустить человека на луну? Далеко нет. Это на уровень ниже.

- Тогда, значит, молодому человеку нужно работать не на одной работе, а на двух. И никто не собирается на блюдце с голубой каемочкой предоставлять квартиру.

- Я как-то незаметно, откладывая часть своей зарплаты на своем сберегательном счете, получил почти миллион гривен.

- Профессия премьер-министра и министра примерно такая же престижная, как и учителя.

- Если мне кто-то завидует, я скажу - правильно делают, пусть попробуют так жить.

- Меня не удивишь никаким кругозором, и набором слов я владею в полном объеме.

- Я всегда покупаю то, чего мне не хватает для жизни. Я сегодня купил шапку для бани, а также меня уговорили купить для бани лапти.

- Я говорю своим министрам: вы не вечные. И когда вы уйдете – то должны спать спокойно.

- Лучше палку перегнуть, чем недогнуть.

- "Чому підзабуті традиційні українські цінності? Не треба скігліті, треба брати лопату і годувати свою сім’ю".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...