У Києві зловили "нацгвардійців-гопстопщиків" (фото, відео)

Солдати-строковики пограбували чоловіка на Святошино.

Фото: antydot.info.У Києві пізно увечері 18 листопада солдати-строковики столичної військової частини Національної гвардії України пограбували чоловіка, повідомляє на своїй сторінці в Facebook «Київ Оперативний», передають Патріоти України.

Відзначається, що приблизно о 23:40 на ринку «100-метрівка», що на Святошино, двоє молодих людей підійшли до чоловіка, який прямував додому. Один з них засунув руку до себе в кишеню, сказав, що у нього там пістолет і наказав віддати браслет. Той пручатися не став і просто віддав необхідну річ.
Після цього потерпілий відразу зателефонував 102.
Через кілька хвилин на місці вже було два екіпажі патрульної поліції. Один з екіпажів заїхав з боку проспекту Перемоги, другий - відразу поїхав під шляхопровід. В результаті злагодженої роботи екіпажів нападники були затримані. Заявник їх упізнав, браслет виявився у одного з них, - йдеться в повідомленні.
Як з'ясувалося пізніше, обидва зловмисники - солдати-строковики з київської військової частини №3066 Нацгвардії.
Мотивів свого вчинку солдати, які, за їхніми словами, які раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності, пояснити не змогли.
Крім слідчо-оперативної групи, на місце також виїжджала військову прокуратуру.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...