У лікарнях не вистачає місць: У Росії приховують серйозну епідемію в армії - тисяча солдатів злягли

У Ленінградській області призовники російської армії масово хворіють ангіною, пневмонією та ГРЗ.

Фото: "Обозреватель".Призовники в Ленінградській області (Російська Федерація) масово злягли з ангіною, пневмонією та ГРЗ, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "47news".

Так, за перший тиждень 2018 року в 442-й окружний військовий клінічний госпіталь імені Соловйова на Суворовському проспекті в Санкт-Петербурзі були доставлені 70 військовослужбовців. З 15 до 31 грудня - 293 контрактника. У більшої частини хворих виявили пневмонію.

"За словами військових, у день з таким діагнозом приходили по 8-10 осіб. Всього з кінця листопада було госпіталізовано 996 осіб", - сказано в статті. Уточнюється, що в лікарнях не вистачає місць для госпіталізованих, а військовим доводиться відмовитися від виклику медиків, щоб приховати інформацію про кількість заражених.

"У казармі всі кашляють. Відвозять в госпіталь тільки тих, у кого піднімається температура. Але навіть якщо вирішили відвезти, то санітарну машину ще дочекатися треба, нас не швидкими везуть. Тут з різних частин лежать - і танкісти, і мотострільці", - повідомив один з призовників. Батьки вважають, що в казармах розгорілася епідемія вірусної пневмонії.

"28 числа у багатьох солдатів температура доходила до 39 градусів. Лікаря в частині немає, тільки фельдшер. Заходи не приймаються до останнього. Людей відвозять до лікарні тільки тоді, коли стан стає критичним. Наприклад, у одного з солдатів стався судомний припадок", - повідомила мати одного з госпіталізованих. Разом з тим, військове командування не хоче визнавати епідемію.

Згідно із заявою прес-служби Західного військового округу РФ, "ні про яке масове захворювання не може бути й мови". У відомстві додали, що нібито загальна кількість госпіталізованих із захворюваннями органів дихання не перевищує 1% від облікового складу підрозділів.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...