У Луганській області правоохоронці "накрили" групу чиновників-"махінаторів"

За винагороду зловмисники видавали громадянам довідки про взяття їх на облік як внутрішньопереміщеної особи, що давало їм змогу отримувати пенсії.

На Луганщині затримали групу посадовців, які допомогли псевдопереселенцям з пенсіями. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції України, передають Патріоти України.

Злочинну схему організували посадовці райуправлінь соціального захисту населення та пенсійного фонду, а також місцевий підприємець. За винагороду зловмисники видавали громадянам довідки про взяття їх на облік як внутрішньопереміщеної особи, що давало їм змогу отримувати пенсії.

За безпідставне оформлення пенсій одержали від громадян понад 9 мільйонів гривень. Затриманим особам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...