У львівському магазині посеред дня помер військовослужбовець ЗС США

Наразі всі причини та обставини смерті американського військового – встановлюються.

Фото: Експрес.У Львові в приміщені магазину сьогодні, 10 грудня, помер 21-річний іноземець. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, передають Патріоти України.

Як повідомляється, сьогодні, 10 грудня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із магазинів по вулиці Лемківській раптово помер 21-річний іноземний громадянин. На місці події працює слідчо-оперативна група, призначено ряд експертиз, встановлюються обставини смерті чоловіка.

Як повідомили у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України (м.Львів), у неділю вранці, в магазині Львова, під час перебування у звільненні, помер 21-річний військовослужбовець Збройних сил США, який перебував у складі місії військових інструкторів у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон).

Наразі всі причини та обставини смерті військовослужбовця-іноземця – встановлюються.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...