У Москві відбувся марш блазнів, приурочений до річниці Жовтневого перевороту (фото)

Користувачі мережі звернули увагу на велику кількість портретів Сталіна, які несли учасники акції і незвичайний зовнішній вигляд самих активістів.

Фото: facebook.com.У Москві на честь сторіччя Жовтневої революції пройшла хода комуністів, яка викликала глузливу реакцію користувачів соціальних мереж. Фото ходи були опубліковані на сторінці Facebook Грані.ру, передають Патріоти України.

"Люди, які несли плакати зі Сталіним на ході КПРФ в честь сторіччя Жовтневого перевороту", - йдеться в повідомленні.

Користувачі звернули увагу на велику кількість портретів Сталіна, які несли учасники акції і незвичайний зовнішній вигляд самих активістів.

"Russian Halloween. Святкуємо як завжди з затримкою, за старим стилем", - жартує Володимир Мілов.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія PepsiCo, котра ганебно зберігає свій бізнес у Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...