У "Нафтогазі" анонсували зниження цін на газ для промисловців

"Нафтогаз" планує знизити ціну на газ для промислових споживачів майже на 6%.

Фото: Конкурент.НАК "Нафтогаз України" анонсувала акцію зі зниження ціни на газ для промислових споживачів, повідомляє прес-служба компанії, передають Патріоти України.

"У лютому знижуємо ціну на газ для промислових споживачів майже на 6%. Пропозиції інших постачальників газу в публічному доступі знайти непросто, але НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. – ред.) нещодавно повідомила, що максимальні ціни, за якими промислові споживачі купували газ у грудні, сягали понад 10,4 тис. грн за тис. м³ (без ПДВ)", – повідомили в компанії. У "Нафтогазі" зазначили, що можуть продавати газ дешевше.

"З наступного місяця ми змінюємо тактику реалізації газу в сегменті промислових споживачів. Як перший результат: зниження фіксованої ціни на 577 грн (на умові передоплати, з ПДВ). Протягом наступних двох тижнів запропонуємо новий, більш гнучкий ціновий продукт", – заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

У "Нафтогазі" додали, що ціну газу для потреб населення не змінювали з квітня 2016 року, вона становить 4942 грн за тис. м³ (без ПДВ).


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...