У Нідерландах створять спеціальний суд у справі збитого "Боїнга-777"

Рада міністрів Нідерландів погодила законопроект, згідно з яким судитимуть підозрюваних в катастрофі літака "Боїнг-777" Малайзійських авіаліній.

Фото: kor.ill.in.ua.Рада міністрів Нідерландів погодила законопроект, згідно з яким судитимуть підозрюваних в катастрофі літака "Боїнг-777" Малайзійських авіаліній в липні 2014 року за Донецьком. Про це повідомляє голландська преса, передають Патріоти України.

Законопроект створений на основі договору, який в липні 2017 року підписали Нідерланди і Україна. Згідно з документом, підозрювані в скоєнні злочину можуть бути допитані по відеозв'язку. Тепер документ повинен бути погоджений державною радою королівства і спрямований на схвалення до парламенту. Журналісти відзначають, що процес прийняття закону може зайняти кілька місяців, тому перше судове засідання по краху літака в Донбасі може початися не раніше літа 2018 року.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...